SCRAP-BOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Togtet 1954 - 1955

 

Skilpaddeskjoldet købte jeg på Cap Verde øerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet ovenfor viser dykker Jørgen Nielsen og ikke  Torben Agner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efterfølgende billeder er fra tiden i halvfjerderse hvor jeg blev brugt en del som model i diverse reklamer, man kan undre sig over hvorfor, men jeg må jo have været en nydelig yngre mand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Den lille mørke er aben. På et tidspunkt da aben sad på min skulder var den ved at tage livet af os begge. Den kunne ikke lade de elektriske pærer i loftet være, den skruede dem simpelthen ud og prøvede at stikke sin finger op i fatningen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var ikke fordi jeg var blevet tykhoved, men de havde stoppet en hel avis ind i munden på mig for, at få det rette dekadente look.

 

Billedet er taget på på toppen af den gamle Lillebæltsbro og blev brugt til en reklame for Tuborg med temaet "at havde man et farligt arbejde" så var det OK at drikke Lys Tuborg. Når togene kørte over broen rystede den så meget, at jeg måtte holde fast med begge hænder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografiet ovenfor er uddrag fra en artikel i Politiken  den 14. November 2004 omhandlende vigtigheden af at træne selvom man er oppe i årene. (Fotografiet er blevet redigeret og det er selvfølgelig ikke mig i midten, jævnfør teksten til højre, jeg ses til højre i billedet).

 

Vi kørte Body Bike i 3 timer uden pause. Det var meget hårdt, der var en del af de yngre som kørte 5 timer det, må have været ulideligt. I lokalet var der opstillet 2 storskærme hvorpå der blev vist en bjergetape fra sidste års Tour de France. Vi kørte så med puls og belastning svarende til de billeder vi så på skærmen. Når vi havde behov for drikkevarer etc. ragte vi blot hånden i vejret og straks, kom der en nydelig vandbærer, af det svage køn, med det fornødne. Godt arrangement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel fra "fri puls" marts 2005